9 Şubat 2012 Perşembe

Film Review...

   
   Dün akşam 21.00 seansında Ataköy A Plus AVM 'de ailecek sinema keyfi yaptık. Uzun süredir gitmeyi planladığımız. Hatta gitmekte geç bile kaldığımız ( öyle ki artık gösterimden kalkmasına 1-2 hafta kaldı.) Yönetmenliğini Brad Bird'ün yaptığı Görevimiz Tehlike serisinin 4. ve sevinerek söylüyorum ki son demediğimiz ve devamını büyük bir heyecanla beklediğimiz GHOST PROTOCOL adlı filmine gittik. 


  Başrol de tabi ki izlerken bir kere daha oyunculuğuna hayran olunan Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise bu sefer bir değişiklik yapıp prodüksiyona ve senaryo ya  da el atmış bu film de anlayacağınız ben kameranın önünde de olurum arkasında da arkadaş tavrını hissediyoruz bu filmde. Valla ne yalan söyleyebilirim ki oldukça başarılı olmuş ellerine sağlık.  


   Film'i özetlemek istersek ;


   " IMF küresel bir terörist bombalama komplosuna dahil olduğunda kapatılır. Ethan Hunt (Tom Cruise) ve yeni ekibi teşkilatın adını temize çıkarmak için Hayalet Protokol adında gizli bir göreve başlatılır. Yardım almadan, kimseyle iletişime geçmeden ve tamamen gizli olarak..."


    Her saniyesi tamamen heycan dolu ve sürükleyici olan bu film' i şiddetle tavsiye ediyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder