12 Mart 2012 Pazartesi

Laura Ashley Tarzı



LAURA ASHLEY

 ROMANTİK YATAK ODALARI



İngilizlerin Bohem ve rahat tarzı sizinde ruhunuzda bir kıpırdanmaya 
sebep oluyorsa yolunuzu doğru LAURA ASHLEY mağazasına 
çevirmenizde fayda var . 



Özellikle bu tarz' dekorasyon Romantik bir yatak odası yaratmak isteyenler
için son derece doğru bir yaklaşım olacaktır. 



Beyaz rengi ile kombinlenlenen fuşyalar , su yeşilleri, maviler, lacivertler ve tabii ki bej renkleri her zaman doğru bir renk geçişini sağlar. Yatak odasında kullanılan aydınlatma elemanları da yine bu romantik havaya uygun nitelikte olmalıdır. 



Kristal boncuklarla süslenmiş avizeler küçük watt ta ampüller ile aydınlatıldığında hem ışığın yarattığı gölgeler ile daha mistik bir hava yakalanmış olur. Gerçi mum ışığının havasını hiç bir şey yakalayamaz ama...


Bu dantel den yapılan avize bu havayı yakalayabilmek için güzel bir örnek bence. Ayrıca yapılması da oldukça basit. 


Yine aplikler de kullanılan detaylar da romantik havayı yakalamanız için önemli birer objedir. Ayrıca yatak odanızda kullanacağınız aksesuarlar aynalar, takı kutuları da yine bu dekorasyon için önemli ögeler dir. 




Ayrıca son dönemde oldukça sık rastladığımız bir trend olan Ayna kaplama komodinler de oldukça şık ve elegan bir görünüm sergiliyor. Ancak kullanım sırasında meydana gelecek olan el izleri ne kadar tercih sebebi olmalarını sağlar bilemem.




Şimdilik yatak odası dekorasyon önerilerimin sonuna geldik. Ancak bu bittiği anlamına gelmiyor. Bir mimardan ne kadar çok fikir çıkabilir biraz tahmin edersiniz sanırım. Bu yazınında diğerleri gibi devamı gelecek. Duvar kağıtları ve seçimleri konusunda ilerde size bolca fikir vereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder