14 Mart 2012 Çarşamba

Oversized Kazaklar



2012 BAHARI OVERSİZED KAZAKLAR



2012 Sonbahar ve Kış döneminde özellikle sıklıkla göreceğimiz bu tarz. 
Tayt ve skinny jean kombinleri ile oldukça şık duracak.


Rahat bir giyim tarzını sevenler için bir tayt bir kazak diyip hayadi hop dışarı çıkan bizler için oldukça ideal bir tarz oluşturacak olan bu büyük beden modası bir kaç sezon daha rafa kalkmaz diye düşünüyorum.


Özellikle omzu düşük kayık yaka modellerle birleşen bu ürünler biraz da rahatlığa seksapalite katıyor. Leopar detaylar yada parıltılar kullanıldığında da ince bir çorap ve pump ayakkabılar ile birleştirilip gece için uygun bir kıyafet haline geliyor.



Hilary Duff gibi bir çok ünlü isim özellikle gün içerisinde bu tarzı oldukça fazla kullanıyorlar. Büyük çantalar ve Kış güneşinden korunmak için takılan gözlük ve şapkalar ile de kombinler oldukça başarılı oluyor doğrusu.




Yalnızca taytlar ve skinny jeanler ile de değil bu şekilde uzun etekler ile kombinlendiğinde de oldukça başarılı Bohem bir hava da yakalamış oluyoruz. 



Kaz ayağı deseni ile birleştiğinde lise günlerini hatırlatan özellikle haftasonu gezmeleri için uygun bir kıyafet havasına girebiliyor Oversized kazaklar ve tayt kombinasyonu.



Benim gibi rahatına düşkün bir kişi için Oversized modası çöldeki bir serap gibidir. Sanırım bir çok Türk bayanı da bu moda dan nasibini alacak gibi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder